
آيين تجليل از دانشجوي آتش نشان مرکز علمي کاربردي جهاددانشگاهي شهرکرد و مانور اطفاء حريق به مناسبت 7 مهر روز آتش نشاني و ايمني برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي مرکز علمي کاربردي جهاددانشگاهي شهرکرد، همزمان با 7 مهر روز آتش نشاني و ايمني در آييني با حضور سرپرست مرکز علمي کاربردي جهاددانشگاهي شهرکرد و جمعي از همکاران و دانشجويان، از دانشجو رامين سليماني فرد از نيروهاي پرتلاش آتش نشاني تقدير به عمل آمد.
در ايتداي اين برنامه سيد غلامرضا رضوي ضمن تبريک حلول ماه ربيع الاول و نيز پاسداشت روز آتش نشاني و ايمني به بيان سخناني پيرامون فداکاري و از جان گذشتگي نيروهاي آتش نشان پرداخت و ايثار و از خودگذشتگي آنان را ستود.
در بخشي از اين برنامه رامين سليماني فرد به بيان نکاتي در خصوص معرفي کپسولها ،انواع و مواد تشکيل دهنده و نيز نحوه استفاده از کپسول هاي اطفاء حريق، نکات ايمني جهت پيشگيري و مواجه با حوادثي از قبيل آتش سوزي، گاز کرفتگي، گزيدگي حيوانات و ... پرداخت و سوالاتي در اين خصوص مطرح کرد و به تعدادي از حاضرين که جواب صحيح دادند جوايزي اهدا نمود.
طرح چند سوال از حاضرين و نيز اهدا جايزه از بخشهاي ديگر برنامه بود.
رضوي سرپرست مرکز علمي کاربردي جهاددانشگاهي نيز با اهداء لوح از تلاشهاي دانشجو رامين سليماني فرد تقدير به عمل آورد.
در پايان برنامه نيز با حضور در محوطه مرکز اطفاء حريق به صورت عملي به حاضرين آموزش داده شد.